Hella's Ivana Sølvhaven
25.06.1997 - 17.03.2002

 
 Til Minne!
 
Så brått gikk du fra oss. I går gledet du oss fremdeles med dine ablegøyer. I natt lå du så livløs på dyreklinikken. Aldri hadde jeg trodd at det var du som skulle gå fra oss først. Du var jo den yngste i flokken, ikke mer en 4 år og skulle ha vært hos oss riktig lenge enda.
 
Ungene var du så god imot. Leon dro deg rund etter halsbåndet mens Timo gjerne lå sammen med deg på puta. Du hadde masse tålmodighet sammen med dem og ungene elsket deg selv om de av og til fikk den sterke halen din rund øra eller du i ren iver løp dem overende. Du koste deg når Leon begynte å rote på kjøkkenet etter godbiter og strødde de rundt i hele stua. Da var dere så artige å se på.
 
Vi vil også savne deg på våre turer i skog og mark hvor du alltid i full iver løp fra den ene til den andre. Du løp støtt dobbelt så mye som Devine og Bonita til sammen. Flott var det å se på for du hadde de fineste bevegelsene jeg noen gang har sett. Jeg kommer til å savne din glede og synet av deg der du løper vill gjennom skogen. På våre ski-, slede og sparkturer var du i ditt element. Å trekke var en av dine lidenskaper. Mens de andre to slappet av og ble kje av å trekke så var du fremdeles i full gang også på turen hjem. Jeg gledet meg allerede til veiene skulle bli bare igjen og vi skulle ta fatt på en ny sesong med sykling. Nå må vi sykle uten deg.
 
I natt våknet jeg av at du klynket. Jeg gikk bort til deg og forsto med en gang hvor vondt du hadde det. Det var som om du hadde svelget en ballong. Selv om vi rask kom oss avgårde til dyrlegen så sto livet ditt ikke til å redde. Diagnosen lød magedreining og vi måtte la deg gå. Ivana - vi savner deg så voldsomt!!!
 
Du vil alltid ha en plass i våre hjerter!!!
Timo, Leon, Svein Robert og Corinna

17.03.2002

 

Vil du vite mer om Ivana? Klikk her

 

Copyright (c) 2005 by Corinna Keddeinis, www.solvhaven.no