NV'96 Hella's Dancing Devine
24.02.1993 – 19.07.2007

Til minne!

Min aller kjæreste Devine. Nå leker du sammen med Bonita og Ivana igjen. Springer over grønne enger uten å ha vondt noe sted. Vi måtte ta avskjed med deg i dag. Det var en tung avgjørelse å ta og jeg savner det så fryktelig.

En februardag for 14 år siden ringte Eva og fortalte at du var født. I april reiste jeg for å hente deg. Siden har du vært ved min side. Det er utrolig for fort tiden har gått. Du var der da jeg flyttet sammen med Svein Robert. Du var der da Leon og Timo ble født. Du har så å si alltid vært der. Nå skilles våre veier.  

Og for en fantastisk hund du har vært for oss. Vi kunne alltid stole på deg. Ungene kunne gjøre alt med deg. Hos andre hunder satte du deg i respekt, men du sloss aldri. Du var vakker, lydig og snill. Riktignok alltid sulten, så mat måtte gjemmes for deg, men noen unoter har vel alle. Nå slipper du å være sulten mer.

Den siste tiden fikk du da fremdeles kose deg med det du likte aller best. I sommer svømte du i Svartelva og Glomma og vi var på hytta der du fikk rullet deg i mosen en siste gang. Du koste deg i dagene vi var der oppe. Det var deilig å se. 14 år er en god alder for en hund, men jeg skulle så gjerne hatt deg litt lenger her hos meg. Alikevel så jeg at det var på tide å la deg gå. Farvel kjære venn. Vi savner deg.

Du vil for alltid ha en plass i våre hjerter!!!
Timo, Leon, Svein Robert og Corinna

 

19.07.2007

 

Vil du vite mer om Devine? Klikk her

 

Copyright (c) 2008 by Corinna Keddeinis, www.solvhaven.no